STELARC vine în aprilie la NOVA, festivalul de noi tehnologii în artele performative organizat de POINT

Bucureşti, marți, 17, aprilie, 2018

 

Stelarc, unul dintre cei mai controversați artiști contemporani, pionier al augmentării corporale prin intermediul tehnologiei, vine la NOVA, festival dedicat exclusiv explorării oportunităților aduse de cele mai recente dezvoltări ale tehnologiei în artele performative, aflat la prima ediție între 20 și 29 aprilie 2018, la POINT (Strada General Eremia Grigorescu 10, București).

 

 

 

 

Copiii le mulțumesc super-eroilor lor de la PROFI– 1.500.000 lei au fost dăruiți unor ONG-uri dedicate copiilor

Timișoara, miercuri, 13, decembrie, 2017

 

Cele peste 1.200.000 de voturi înregistrate în cadrul campaniei sociale “Te costă 0,00 lei să ajuți un copil” au determinat felul în care sunt distribuiti cei 1.500.000 de lei donați de PROFI pentru a susține copii din întreaga țară prin intermediul unor ONG-uri dedicate lor. Ediția 2017 a campaniei de responsabilitate PROFI s-a încheiat în toamna aceasta, iar sumele alocate proiectelor au ajuns deja la ONG-urile participante.

 

 

 

 

 

Fii și tu un erou pentru copii! Începe cea de-a 6-a ediție a campaniei de responsabilitate socială PROFI
Timișoara, miercuri, 23, august, 2017

 

Pentru al șaselea an consecutiv, PROFI susține prin donații copiii din întreaga țară. Asociindu-se și în acest an cu ONG-uri dedicate copiilor, PROFI demarează pe 28 august campania “Te costă 0,00 lei să ajuți un copil”, care se desfășoară până la 15 octombrie și prin care donează 1.500.000 de lei, luând în calcul exclusiv voturile clienților săi, și te invită să fii și tu un erou pentru copii.

 

 

 

 

 

Geanta Happy Me by Laura Olaru + Happytude by Oana Botezatu
Bucuresti, miercuri, 06, aprilie, 2016

 

Happy Me este o geantă lucrată din piele naturală (texturată sau netedă), cu tăieturi curate. O geantă geometrică fără brizbrizuri, funcțională, în care încap gadgeturile de care ai nevoie în fiecare zi, pe care o poți purta și la birou sau la întâlnirile de lucru, dar și la cafea; și la plimbare în parc sau la shopping, dar și când ieși la un vin cu prietenele.

 

 

 

 

 

KAZA Concrete transformă schițele artiștilor în plăci tridimensionale
București, joi, 26, noiembrie, 2015

 

În cadrul seriei de întâlniri Osmyum Nights, showroomul Osmyum din capitală a prezentat KAZA Concrete, brandul de design care și-a construit un renume internațional prin colaborările multiple cu artiști din varii domenii și prin piesele tridimensionale, realizate dintr-un compus special pe bază de ciment. Evenimentul a avut loc, marți, 24 noiembrie, în prezența CEO-ului KAZA, dl. Joe Meszaros.

 

 

 

 

 

Câștigătorii primei ediții a 48 Hour Film Project Bucharest au fost anunțați în cadrul Galei de Premiere
București, miercuri, 28, octombrie, 2015

 

10 echipe au acceptat provocarea de a scrie, filma, edita și livra un film complet, de maxim 7 minute, în doar 48 de ore. Prima ediție la București a 48 Hour Film Project s-a desfășurat în weekend-ul 16 – 18 octombrie 2015, iar cele 10 echipe înscrise în competiție au numărat atât profesioniști din lumea teatrului și cinematografiei, cât și amatori.

Toate cele 10 echipe au finalizat scurtmetrajele, ceea ce reprezintă un rezultat foarte bun pentru București, spre deosebire de alte orașe din lume în care multe echipe abandonează cursa pe perioada celor 48 de ore. Dintre acestea, doar 7 scurtmetraje au intrat în competiția pentru premiile oferite de juriul de la București, două s-au calificat pentru Premiul Publicului, iar un film a fost proiectat în secțiunea specială. Juriul de la București le-a avut în componență pe: criticul de film Irina Margareta Nistor, regizoarea Iulia Rugină și actrița Ana Ularu.

 

 

 

 

 

Filmele înscrise la 48 Hour Film Project vor rula în cadrul Galei de Premiere la Cinema Muzeul Țăranului
București, luni, 05, octombrie, 2015

 

Filmele înscrise în competiția 48 Hour Film Project vor rula joi, 22 octombrie, la Cinema Muzeul Țăranului (București), de la ora 19:00, în cadrul proiecției oficiale și a Galei 48 Hour Film Project, unde vor fi premiați câștigătorii. Toate filmele, atât cele care sunt depuse la timp, cât și cele depuse cu întârziere, care nu mai intră în competiție, vor fi proiectate și sunt eligibile pentru
Premiul Publicului, care se determină prin votul spectatorilor, în seara proiecției.

 

 

 

 

 

Au început înscrierile pentru prima ediție din București a festivalului 48 Hour Film Project
București, joi, 03, septembrie, 2015

 

48 Hour Film Project vine pentru prima oară la București în weekend-ul 16 – 18 octombrie 2015.
Realizatori de film profesioniști sau amatori, din toată România și nu numai, sunt așteptați să se
înscrie în competiție pentru a afla cine poate crea Cel Mai Bun Film de scurt-metraj în doar 48 de ore. Juriul de la București este format din: criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Andi Vasluianu și actrița Ana Ularu.

 

 

 

 

 

OSMYUM – o nouă adresă pentru spațiile create inteligent
București, miercuri, 03, iunie, 2015

 

În zona Floreasca din capitală a fost inaugurat oficial Osmyum: un showroom pentru finisaje și atelier de proiectare, care se adresează deopotrivă specialiștilor din domeniul arhitecturii, construcțiilor, cât și publicului larg. Inaugurarea a avut loc miercuri, 3 iunie 2015, iar printre invitații serii s-au numărat atât arhitecți, designeri, oameni de afaceri, cât și vedete, precum: Razvan Exarhu, Virgil Iantu, Nicolai Tand.

 

 

 

 

 

PORCELANOSA România, la un an de la deschidere: redecorarea showroomului și două noi facilități pentru arhitecți
București, vineri, 12, septembrie, 2014

 

La un an de la deschidere, cel mai mare showroom mono-brand din sud-estul Europei al Porcelanosa Grupo aduce ultimele tendințe în materie de plăci ceramice, sanitare, podele și sisteme de construcție și anunță inaugurarea a două noi facilități, destinate atât profesioniștilor din domeniul construcțiilor și arhitecturii, cât și clienților showroomului.

 

 

 

 

 

Colecția “H.O.M.E.” de la thecraft LAB, by Irina Neacșu – limbajul modern al unor istorii românești
București, marți, 15, aprilie, 2014

 

București, marți, 15, aprilie, 2014În cadrul vernisajului ARTE Donna Exhibition, ce a avut loc la Galleria 360 din Florența (Italia), thecraft LAB by Irina Neacșu a dezvelit primele piese ale unei noi colecții-concept denumită sugestiv “H.O.M.E.”. Simboluri românești regăsite și părți din obiecte tradiționale autohtone, recuperate cu atenție, sunt reintegrate cu măiestrie în noi piese, pentru a se plia stilului de viață contemporan, urban, internațional.

 

 

 

 

 

“H.O.M.E.” Collection signed thecraft LAB, by Irina Neacșu – a tale of finding your inner home
Bucharest, Tuesday, 15, April, 2014

 

thecraft LAB, by Irina Neacșu unveiled at the Inaugural Evening of ARTE Donna Exhibition at Galleria 360 in Florence, Italy the first pieces of a new concept collection entitled “H.O.M.E.”. Fragments of authentic Romanian traditional items have been carefully recovered and reintegrated in the urban sense of design. Chairs, lamps or pillows are among the showcased examples of art at the edge of past and future.

 

 

 

 

 

10 ani de existență și peste 500.000 de clienți pentru restaurantul The Harbour din capitală
București, joi, 27, februarie, 2014

 

Situat în zona pieței Amzei, din București, restaurantul The Harbour împlinește în luna martie un
deceniu de existență pe piața HoReCa din capitală. Fiind unul dintre cele mai longevive restaurante din peisajul bucureștean, The Harbour este și printre primele restaurante care a investit în designul interior tematic.

 

 

 

 

 

NOIR™ de la Tea Forté, o invitație seducătoare pentru pasionații de cafea și iubitorii de ceai
București, joi, 20, februarie, 2014

 

Tea Forté prezintă NOIR™ – o colecție prețioasă de ceaiuri negre, cu gust intens, create din amestecuri cu note distinctive, profunde și viguroase. Caracterul concentrat al seriei NOIR™ și gustul bogat creează o punte între iubitorii de ceai și adepții cafelei, cărora le oferă o experiență diferită și o alternativă mai sănătoasă, mai puțin cofeinizată. Toate ceaiurile din colecția NOIR™ sunt organice, certificate Fair Trade și USDA (Ministerul Agriculturii din SUA).

 

 

 

 

 

Porcelines deschide în România cel mai mare showroom mono-brand Porcelanosa Grupo din Sud-Estul Europei
București, joi, 25, iulie, 2013

 

Porcelines a deschis astăzi, 25 iunie 2013, la București pentru public cel mai mare showroom mono-brand din sud-estul Europei al Porcelanosa Grupo, unul dintre cei mai mari producători de plăci de ceramică și porțelan, finisaje de interior și exterior, obiecte sanitare și mobilier de lux din lume. Fiind de altfel și primul din România pentru celebrul grup spaniol, showroomul se întinde pe o suprafață totală de 700 m2.

 

 

 

 

 

Bistro Epoque a fost declarat “restaurantul anului”
București, miercuri, 22, mai, 2013

 

Bistro Epoque din București a obținut distincția “Restaurantul anului”, la secțiunea “bucătărie de înaltă clasă”, în cadrul galei Premiilor de Excelență desfășurate cu ocazia evenimentului anual Hotel Tourism and Leisure Forum, eveniment ce a avut loc marți, 21 mai, în București.

 

 

 

 

 

De 8 martie, ESCAPADE AUX BEAUX RÊVES, în Epoque Lounge
București, joi, 07, martie, 2013

 

Hotel Epoque organizează pe 8 martie o călătorie cu totul aparte în lumea feminității sofisticate. Doamnele și domnișoarele sunt așteptate în Epoque Lounge unde se vor putea bucura de un meniu special pentru această zi: platouri cu selecții gourmet, cocktailuri cu arome îmbietoare, muzică și ingrediente surpriză.

 

 

 

 

 

Flori de “bună-dimineața”, în fiecare zi!
București, marți, 05, martie, 2013

 

Poppy Fields și Cherry Blossom, respectiv cele mai noi căni de la Tea Forte, îți vor însenina diminețile! Nu doar pentru că au nume vesele și îți vor oferi zilnic flori de cireș sau petale de maci, ci și pentru că sunt niște căni foarte practice.

 

 

 

 

 

O lună dedicată surprizelor romantice, la Epoque
București, luni, 04, februarie, 2013

 

Bistro Epoque și Epoque Hotel (București) au declarat februarie “luna iubirii”, oferind astfel oaspeților ocazia de a savura pe deplin cele două repere romantice ale lunii: Valentine’s Day (14 februarie) și autenticul românesc, Dragobete (24 februarie). Din 1 și până pe 28 februarie, oaspeții își pot alege momentul potrivit lor pentru a săbători.

 

 

 

 

 

Epoque Hotel, lider pe piața hotelurilor de 5 stele din România
București, joi, 24, ianuarie, 2013

 

Portalul internațional de călătorii Tripadvisor a desemnat, ca în fiecare an, câștigătorii
distincţiilor 2013 Travelers’ Choice® Awards, la categoria Hoteluri. Pentru al doilea an consecutiv, hotelul Epoque este apreciat pentru excelență de către Tripadvisor, anul acesta clasându-se în top 3 cele mai bune hoteluri din România, fiind lider de categorie pentru hotelurile de 5 stele.

 

 

 

 

 

Epoque Hotel, leader on the Romanian 5* Hotels Market
Bucharest, Thursday, 24, January, 2013

 

The international Tripadvisor travelers’ portal designated the winners of the 2013 Travelers’ Choice® Awards/ Hotels category. It is the second consecutive year when the Epoque Hotel is appreciated for excellence by Tripadvisor, this year being in the top 3 best hotels in Romania as well as being a category leader among the 5* hotels.

 

 

 

 

 

Winter Spice Tea Collection de la Tea Forté – roșu fierbinte pentru o iarnă sofisticată
București, vineri, 16, noiembrie, 2012

 

Piramide delicate de mătase cu selecții de ceai în combinații înmiresmate ca pentru o adevărată aromoterapie, forme inovatoare în cutii cadou cu o paletă sofisticată de nuanțe roșu sunt elementele colecției în ediție limitată Winter Spice Tea Collection de la Tea Forté din această iarnă.

 

 

 

 

 

Epoque Hotel aniversează 2 ani pe piața hotelieră de lux din România
București, marți, 16, octombrie, 2012

 

Pe 1 noiembrie 2010 se lansa un nou produs de lux în peisajul hotelier bucureștean: hotelul boutique Epoque. La doi ani de la deschidere, Epoque își atinge obiectivele și devine o opțiune îndrăgită de călătorii străini și români deopotrivă, cât și o destinație în sine pentru aniversări. Lansat ca un brand de nișă adresat turiștilor de tip FIT (free independent traveller), Epoque a înregistrat deja peste 4.500 de oaspeți unici, dintre care, cei mai fideli au împlinit peste 200 de nopți de cazare în cadrul hotelului.

 

 

 

 

 

Epoque Hotel celebrates 2 years of existence on the luxury hospitality market in Romania
Bucharest, Tuesday, 16, October, 2012

 

On the 1st of November 2010, a new luxury product was launched in the hospitality landscape of Bucharest, the boutique hotel Epoque. After two years from its inauguration, Epoque accomplishes its objectives and becomes a great option for both foreign and Romanian travellers, being also a destination for anniversaries. Launched as a niche brand addressed to FIT target (free independent traveller), Epoque already registered over 4.500 unique guests, among whom, the most loyal ones, have spent over 200 nights at the hotel.

 

 

 

 

 

Chef-ul rezident al Epoque Hotel găteşte pe Titanic
București, miercuri, 22, august, 2012

 

În seara zilei de 29 august, Arnaud Dunand, Executive Chef la Epoque Hotel, este invitatul de onoare al restaurantului The Harbour, unde îi va întâmpina pe oaspeţi, într-o atmosferă de început de secol XIX, cu un meniu demn de strălucitorul vas Titanic. Invitaţia este pentru un moment cu totul special, dedicat reţetelor celebrului Chef al perioadei victoriene, Auguste Escoffier. Considerat cel mai influent Chef francez, cunoscut lumii culinare datorită clasicelor cărţi de bucate “Le Guide Culinaire” şi “Ma Cuisine”, Escoffier este şi părintele bucătăriei secolului XX. Executive Chef-ul de la Epoque Hotel va recrea, într-o manieră personală, câteva preparate franţuzeşti – realizate după reţetele lui Escoffier – din cina servită pasagerilor de la clasa I de pe Titanic.

 

 

 

 

 

The Executive Chef of Epoque Hotel Bucharest prepares the Titanic meal
Bucharest, Wednesday, 22, August, 2012

 

On the evening of the 29th of August, Arnaud Dunand, Executive Chef at Epoque Hotel Bucharest, is the guest of honor at The Harbour where he will greet his guests in the 19th century atmosphere, with a menu worthy of the shiny Titanic. The special culinary moment is part of the series of events dedicated to the international gastronomy initiated by The Harbour, in April. The culinary halt, on the 29th of August, will be made in the French cuisine from where, 100 years ago, the menu on the Titanic was created. This time, the invitation is not for a typical French dinner, but for a quite special moment destined to the cooking recipes of the famous Chef of the Victorian epoque, Auguste Escoffier.Considered as the most influent French Chef, known in the culinary world due to his classic cookbooks “Le Guide Culinaire” and “Ma Cuisine”, Escoffier is also the father of the 20th century cuisine.